Среда, 24.04.2024, 05:34

Общественная организация

"Объединение грузовых автоперевозчиков"

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница| Мой профиль | Регистрация| Выход | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
Новости Организации [39]
Законодательство [3]
Мин. транспорта и связи Украины [16]
Это интересно!!! [17]
ГАИ МВД Украины [28]
Гос. налоговая инспекция Украины [14]
Состояние дорог [33]
Острожно - КРЕМИНАЛ!!!!! [7]
Новости из-за границы [30]
Состояние дорог за границей [28]
Новости автомобилестроения [6]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск по новостям
Друзья сайта
Статистика
Начало» 2007 » Июль » 30 » Мінтрансзв'язку ініціює впорядкування ліцензійної діяльності перевізників
Мінтрансзв'язку ініціює впорядкування ліцензійної діяльності перевізників
Мінтрансзв'язку ініціює впорядкування ліцензійної діяльності перевізників
 
З метою вдосконалення ліцензування автоперевізної діяльності, основним завданням якого є становлення сучасного ринку автотранспортних послуг, створення конкурентного середовища у цій сфері, захисту прав споживачів від небезпечних перевезень, а також забезпечення соціальних стандартів транспортного обслуговування та підвищення якості послуг, що надаються населенню автомобільними перевізниками Міністерство транспорту та зв’язку України розробило Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2000 р. № 1755».

Завданням прийняття цього Проекту акта є підвищення рівня відповідальності перевізників та можливість забезпечення адекватного рівня їх комфортної роботи з боку держави.На даний час вартість ліцензії на провадження автоперевізної діяльності складає всього 340 гривень на п’ять років, що становить приблизно 6 грн. на місяць. Існуючий рівень плати за видачу ліцензії зовсім не тотожній рівню відповідальності, який повинен нести перевізник при отриманні права на здійснення одного з найбільш небезпечних для життя та здоров’я виду підприємницької діяльності.

Наголошуємо, що даний проект Постанови Кабінету Міністрів України знаходиться на стадії опрацювання і має пройти як ряд погоджень з зацікавленими відомствами та міністерствами, у тому числі Мінекономіки, Антимонопольним комітетом тощо. Усі зацікавлені органи влади, а також фізичні та юридичні особи можуть у встановленому порядку надсилати свої зауваження та пропозиції до даного проекту Постанови.

Підвищення плати за ліцензію на провадження автоперевізної діяльності та встановлення плати за ліцензійну картку на автотранспортні засоби ні в якій мірі не відобразиться на підвищенні тарифів на перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, оскільки плата для перевізника в розрахунку у 60 грн. на місяць не є обтяжливою для перевізника.
 
 
Категория: Мин. транспорта и связи Украины | Просмотров: 1289 | Добавил: oga | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2006
Сайт управляется системой uCoz