Пятница, 19.04.2024, 11:14

Общественная организация

"Объединение грузовых автоперевозчиков"

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница| Мой профиль | Регистрация| Выход | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
Новости Организации [39]
Законодательство [3]
Мин. транспорта и связи Украины [16]
Это интересно!!! [17]
ГАИ МВД Украины [28]
Гос. налоговая инспекция Украины [14]
Состояние дорог [33]
Острожно - КРЕМИНАЛ!!!!! [7]
Новости из-за границы [30]
Состояние дорог за границей [28]
Новости автомобилестроения [6]
Форма входа
Календарь новостей
«  Февраль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Поиск по новостям
Друзья сайта
Статистика
Начало» 2008 » Февраль » 5 » Ситуація на українсько-польському кордоні вимагає негайного розв'язання, - Леонід Сергієнко
Ситуація на українсько-польському кордоні вимагає негайного розв'язання, - Леонід Сергієнко

Українські автомобільні перевізники несуть колосальні збитки унаслідок неврегульованої ситуації на українсько-польському кордоні, тому дана ситуація вимагає оперативного реагування польського уряду та реальних дій щодо її вирішення. На цьому наголосив у п’ятницю, 1 лютого 2008 року, заступник Міністра транспорту та зв’язку України Леонід Сергієнко.

“Ми б хотіли звернутися до польської сторони з проханням вирішити дане питання, адже вимоги польських митників сьогодні для України виливаються ще в більшу цифру, аніж втрати бюджету Польщі, - сказав заступник Міністра. – Перевізники зупинилися на кордоні і не мають реальної змоги працювати – тому ми маємо надію, що невдовзі робота буде відновлена у звичному режимі”.

За словами Леоніда Сергієнка, збитки, яких зазнає і держава, і перевізники, значні. Заступник Міністра транспорту та зв’язку при цьому наголосив, що питання відшкодування збитків знаходиться у площині інтересів приватних перевізників. “Перевізники підрахують нанесені збитки, - сказав Президент Асоціації міжнародних автомобільних перевізників Леонід Костюченко.  – Кожен із перевізників підрахує свої збитки, і коли страйк буде завершено остаточно, ми  вимагатимемо їх відшкодування. Ми не ставимо перед державою питання відшкодування збитків, адже автомобільні перевезення – приватний бізнес, тому держава у цій ситуації не повинна нести відповідальність за успіхи приватного бізнесу, - вона тільки створює умови для роботи”. Він наголосив, що держава має у першу чергу нести відповідальність за ті втрати, які несуть державні підприємства, тому автомобільні перевізники на даний час відпрацьовують механізм, який дозволить їм звернутися до іншої держави з вимогою відшкодувати збитки.

Категория: Мин. транспорта и связи Украины | Просмотров: 1395 | Добавил: oga | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2006
Сайт управляется системой uCoz