Суббота, 20.04.2024, 05:38

Общественная организация

"Объединение грузовых автоперевозчиков"

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница| Мой профиль | Регистрация| Выход | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
Новости Организации [39]
Законодательство [3]
Мин. транспорта и связи Украины [16]
Это интересно!!! [17]
ГАИ МВД Украины [28]
Гос. налоговая инспекция Украины [14]
Состояние дорог [33]
Острожно - КРЕМИНАЛ!!!!! [7]
Новости из-за границы [30]
Состояние дорог за границей [28]
Новости автомобилестроения [6]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск по новостям
Друзья сайта
Статистика
Начало» 2008 » Июнь » 3 » Манипуляция общественным сознанием в реале.
Манипуляция общественным сознанием в реале.
Цитата с официального сайта КМДА
 
"Кияни дякують Леоніду Черновецькому за обмеження в’їзду вантажівок у місто.
   Столична влада створює спеціальну комісію, яка розглядатиме заяви та побажання перевізників у зв’язку з початком дії розпорядження про обмеження в’їзду вантажівок у Київ. Як повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс, комісія у складі фахівців ГУ транспорту, ДАІ, «Київавтодору», Сall-центру та ін. щодня опрацьовуватиме звернення перевізників і оперативно на них реагуватиме. «Скажімо, перевізник звертається з проханням пропустити без зупинок вантаж, який швидко псується – комісія прийматиме з цього приводу рішення», - зазначив Денис Басс. Про це повідомляє прес-служба КМДА. 

За його словами, уже за результатами двох днів дії розпорядження мера щодо обмеження в’їзду вантажівок можна говорити про значний позитив від його запровадження.  

«По-перше, завдяки потужній інформаційній кампанії автоперевізники виявились готовими до нововведення і, у більшості випадків, нормально його сприйняли, оскільки аналогічні обмеження діють у багатьох європейських містах. Завдяки поінформованості перевізників протягом 1 червня вдень на підходах до Києва було зупинено всього 2 тисячі вантажівок, тоді як у попередні дні проїздило значно більше. По-друге, швидкість руху київськими шляхами збільшилась на 30%», - зазначив Денис Басс.   

Також перший заступник голови КМДА повідомив, що у запровадженні обмеження на в’їзд вантажівок київська влада заручилася підтримкою області. За його словами, районам, які примикають до Києва, доручено всебічно сприяти водіям ваговозів, які змушені чекати ночі для проїзду через Київ, а у місцях відстою мають бути забезпечені відповідні побутові умови для водіїв. Також область додатково виставить інформаційні щити про запроваджене обмеження і про місця відстою вантажівок.  

«Маса дзвінків до Сall-центру свідчить про те, що ми – на правильному шляху у вирішенні транспортних проблем столиці. Кияни вперше за останні роки могли більш-менш нормально рухатись столичними шляхами. Саме тому вони телефонують і дякують за вирішення проблеми, на яку попередня влада багато років не звертала уваги», - сказав Денис Басс."

Категория: Это интересно!!! | Просмотров: 1392 | Добавил: oga | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2006
Сайт управляется системой uCoz